Anbefalinger

I år vandt jeg prisen Årets skønhedsbehandling til Danish Beauty Award
– her er dommernes udtalelse om ProSkin 90:

"Lam er imødekommende og professionel, og har 100% styr på både teknik og viden. Vi elsker kombinationen af velvære og aktiv behandling, hvor hænder, produkter og beautygadgets går op i en højere enhed.
En helt igennem outstanding oplevelse. Vi kommer igen."

Dommerpanelet, Danish Beauty Award 2023
Book din Proskin 90 her

 

Sikke en VIDUNDERLIG omgang
"Jeg bliver simpelthen nødt til at lave et kæmpe shout-out til Lam fra Skinfit.cph og hendes kyndige hænder og viden. Hendes ansigtsbehandling er omfattede, effektiv og hud-klog. Det tager 1,5 time og er med dobbeltrens - Multivitamin Power maske med Retinol og Salicylsyre - dybderens (dvs. væk med hudorme og bumser i dybden) - massage ansigt og decollté, først pressure point, så deep tissue - indslusning af Pro Restore Serum med mikrostrøm (handskerne) - LED lysterapi som forsynerne cellerne med energi (collagen og elastin) - oxygen til at booste fugt - beroligende creme.
Ét ord; Amen, sådan skal det gøres!"

Karina
★ ★ ★ ★ ★


Skinfit Pro90 holder 100%
"me..me..me! …alt det man ønsker sig i en behandling; rens, udstråling, massage & omsorg. På 1 1/2 time. Skinfit Pro90 holder 100% - virkelig skønt!"

Pauline
★ ★ ★ ★ ★


Det er virkelig, virkelig en god oplevelse
"1,5 time med muskelafspænding, naturlig opstramning med mikostrøm og masser af fugt til min tørre hud. Det er virkelig, virkelig en god oplevelse hos Skin fit.cph. Det kan i den grad anbefales.
Lam har arbejdet med Dermalogica og har ikke mindre end 20 års erfaring med produkterne, så her er man i sikre hænder."

Sofie
★ ★ ★ ★ ★