Om os

Skinfit.cph

Flot og sund hud kan opnås af alle - hudpleje er som et fitness program, man skal have nogle gode rutiner for at opnå gode og varige resultater. Der skal udholdenhed, tålmodighed og en indsats til for at opnå sit mål. Ved hjælp af behandlingsprogrammer og skræddersyet vejledning til netop din hud, kan du opnå hudens fulde potentiale hos Skinfit.cph.

Jeg har i min karriere samlet over 20 års erfaring indenfor hudplejebranchen.

Jeg har arbejdet med verdens mest populære professionelle brand, Dermalogica, der er meget anerkendt for sine resultatskabende produkter og behandlinger.

Over årene, har jeg undervist professionelle kosmetologer, og elever under uddannelse i både England, Irland, Skotland og senest i Danmark. Jeg har stor erfaring indenfor retail og events og behandlet mange celebrities.

Med mine kyndige hænder har jeg givet mange kunder en god oplevelse, og har gjort mange glade på grund af de fantastiske resultater de har opnået.

Jeg har en konstant stræben efter at blive den bedste i mit felt, vil altid blive ved med at videreuddanne sig inden for behandling og ny avanceret teknologi indenfor hudplejebranchen.

Jeg er en passioneret kosmetolog, som altid er, og har været, professionel og resultatorienteret. Jeg er perfektionist og vil gøre alt for at give dig den bedste behandling og oplevelse hos Skinfit.cph. 

Alle vores behandlinger vil blive skræddersyet lige til dig, din livsstil, og de resultater du gerne vil opnå.